Motivul incredibil pentru cea mai controversata mutare a celor de la Apple! Cu ce nu va veni iPhone 7

In mai putin de o luna,Apple va prezenta noul telefon.

Apple urmeaza sa lanseze, la inceputul lunii septembrie,urmatorul model de iPhone 7.Cea mai discutata parte legata de aceasta lansare este legata de jack-ul pentru casti. Cei de la Bloomberg confirma inca o data ca iPhone 7 va veni fara acest jack.
Iata motivul! Se presupune ca iPhone 7 o sa fie cel mai rapid iPhone de pana acum, va veni cu cea mai avansata tehnologie optica a celor de la Apple si o sa aiba cel putin o caracteristica ce nu exista pe niciun alt iPhone. Insa lipsa jack-ului pentru casti a provocat multe dezbateri.

Cei de la Apple sunt constienti ca upgrade-ul acesta nu o sa convinga pe toata lumea sa treaca la noul model. Schimbarile minore de design si lipsa unei caracteristici revolutionare au facut ca Apple sa lase marile schimbari pentru iPhone-ul care va veni in 2017 (precum display-ul AMOLED).
Pentru ca se asteapta la un val mare de critici ,compania a decis sa faca aceasta schimbare acum pentru ca utilizatorii sa se obisnuiasca cu lipsa jack-ului de casti pana la urmatorul model de iphone.

 

http://www.cloe.ro/catalog/apple-115

apple-iphone-7-10488

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *