Mi Mix: primul smartphone cu display edge-to-edge de la Xiaomi

Xiaomi Mi Note 2 este un telefon impresionant. Compania chineză a păstrat o surpriză pentru cei care nu sunt în căutarea unei alternative pentru Galaxy Note7. Mi Mix este primul smartphone al companiei cu display edge-to-edge, cu un nou design şi un nou tip de panou IPS, care acoperă 91,3% din suprafaţa frontală. Pe lângă designul inovativ, telefonul vine cu hardware de top , care urmează sa fie lansat exclusiv în China.
În ciuda faptului că este doar puţin mai mare faţă de Mi Note 2, noul Mi Mix integrează un panou IPS LCD de 6,4” în diagonală într-un format atipic 17:9. Astfel ne putem bucura de o rezoluţie 2040 x 1080, cu o densitate a pixelilor de 362 ppi. Este primul smartphone al companiei de acest gen, probabil mulţi fani vor trece peste densitatea mai mică în comparaţie cu dispozitivele concurente.


Hardware-ul intern este acelasi ca la Mi Note 2, cu un chipset Snapdragon 821 la bază, 4 sau 6 GB memorie RAM şi opţiuni de stocare de 128 şi 256 GB în format UFS 2.0. Camera foto principală are un senzor de 16 megapixeli, în tip ce camera frontală are unul mai modest, de 5 megapixeli.


Telefonul o sa fie livrat în două versiuni, cea standard cu 4 GB RAM şi 128 GB stocare la preţul de 3499 yuan/515 dolari şi versiunea 18K, cu 6 GB RAM, 256 GB stocare şi ramele pentru camera foto şi senzorul de amprentă placate cu aur de 18 karate la 3999 yuan/599 dolari. Ambele versiuni urmeaza sa fie livrate cu o husă din piele naturală în pachet. Lansarea are loc pe data de 4 noiembrie, exclusiv în China, iar faptul că Xiaomi îl numeşte momentan un „concept” sugerează că nu vor fi disponibile foarte multe unităţi.

 

mobilier-copii-personaje-fete

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *