Magic Toolbar, inovatia noului MacBook Pro, confirmata de Apple „din greseala”!

Noul MacBookPro o sa fie lansat oficial saptamana aceasta, iar Apple a publicat accidental o fotografie care arata o inovatie interesanta a gadgetului.
Noul Mac vine dotat cu senzor de amprenta Touch ID, care inlocuieste ca functie mai multe butoane, printre care power si escape. Potrivit publicatiei Mashable, Apple a publicat o fotografie cu noul produs, in care se vede clar acest Magic Toolbar.

Poza a aparut intr-un update la macOS Sierra si, din neatentie, cei care au incarcat-o nu au realizat ca dezvaluie astfel un detaliu important al noului gadget care urmeaza sa fie lansat in curand.Magic Toolbar inlocuieste practic primul rand de taste cu un ecran tactil, care afiseaza un display interactiv, diferit, in functie de aplicatiile care sunt folosite. De exemplu, afiseaza butoanele Play sau Skip, in functie de programul pe care il ruleaza.Aceasta noua „scapare” a celor de la Apple este insa ciudata, deoarece inainte de lansarea noului iPone 7 a fost un incident similar, cu o fotografie a noului smartphone care a ajuns pe Twitter mai devreme decat ar fi trebuit.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *