Lovitura pentru utilizatorii WhatsApp! De-acum nimeni nu mai poate face asta

Milioanele de turisti care merg la Rio pentru Jocurile Olimpice au inca un motiv de ingrijorare, pe langa riscul de infectare cu virusul Zika. Judecatorii din Brazilia au interzis aplicatia WhatsApp.
O instanta superioara din Brazilia interzice accesul la populara aplicatie de mesagerie WhatsApp. Interdictia a intrat in vigoare pe 19 iulie si este posibil sa dureze pana in august, cand incep Jocurile Olimpice de la Rio, anunta publicatia Daily Star.

Cei cinci mari operatori de telefonie mobila din Brazilia au blocat deja accesul la WhatsApp. Decizia instantei vine dupa ce conducerea Facebook, care detine si WhatsApp, a refuzat sa ofere accesul la interceptarea unor texte pentru o investigatie a politiei.

Este a treia oara cand Brazilia interzice accesul la WhatsApp in ultimele 12 luni. Toate interdictiile au fost motivate de refuzul divulgarii unor conversatii private, in cadrul anchetelor.

WhatsApp trebuie acum sa plateasca o amenda de 50.000 de dolari pe zi, pana cand va accepta cererea instantei si va publica mesajele cerute.

In Brazilia, aplicatia WhatsApp este folosita de aproape 100 de milioane de persoane.

 

Vara-2016 pandantiv-din-aur-cu-diamante-86430-14821 pandantiv-din-aur-cu-diamante-86436-14820 pandantiv-din-aur-cu-diamante-86428-14828

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *