LG Watch Urbane W150 LTE

 12498607_1567854373525213_1340568296_n
Acest model a fost lansat in luna martie a anului curent. Are o memorie interna de 4 gb,512 MB RAM.Ceasul nu dispune de camera photo si nu are card slot .
Display-ul  LG Urbane oferă o claritate uimitoare a imaginii pe tot parcursul zilei , chiar și în lumina soarelui.Se poate privi din mai multe unghiuri. 
 lg-watch-urbane-w150-silver-lte-8905
Cea mai recenta tehnologie -> slide cu  degetul pe ecran pentru a modifica fata ceasului pentru a se potrivi starii tale de spirit . 
Cea mai usoara si puternica baterie de 410mAH , tine toata ziua.Seara se pune la incarcat cu ajutorul unui USB/incarcator. 
Ceasul poate fi purtat oriunde. Este rezistent la apa .

lg-watch-urbane-w150-gold-lte-8907

Prin rostirea cuvintelor „ Ok Google” poti trimite mesaje sau poti verifica vremea,Facebook-ul sau Instagram-ul.In cazul in care te ratacesti nu trebuie sa ti faci probleme,ceasul LG Urbane iti asigura navigarea pas cu pas pe ecran (GPS). 

lg-watch-urbane-w150-silver-lte-8904

 Lasa ceasul LG Urbane sa iti inregistreze  ritmul cardiac și pașii ,indiferent  dacă sunteți in timpul programului la birou sau in timpul drumetiilor.  Este foarte simplu sa iti sincronizezi piesele preferate pe ceasul LG Urbane.Tot ce trebuie sa faci este sa ai castile si Bluetooth-ul activat.Pentru apeluri poti selecta modul vibratii sau ringtone, iar cand raspunzi poti folosi difuzorul.  
 
 Acest model de ceas se gaseste pe doua nuante : silver sau gold .Intra  pe magazinul tau online Cloe.ro !

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *