LG Watch Sport şi Watch Style lansate oficial. Sunt echipate cu chipset Snapdragon W2100

Noile smartwatch-uri LG Watch Sport şi LG Watch Style au fost lansate în mod oficial şi se pare că aduc surprize faţă de informaţiile care au aparut în spaţiul online în ultimele câteva săptămâni.
Acestea sunt primele ceasuri echipate cu Android Wear 2.0 din fabrică şi pot fi considerate echivalentul unei serii de ceasuri „Nexus” sau „Pixel”, diferenţa fiind că brandul nu aparţine Google, ci rămâne în totalitate al companiei coreene.
Modelul Sport este dedicat celor care vor să îşi monitorizeze activitatea sportivă, fiind echipat cu mai mulţi senzori şi hardware mai puternic. Vorbim despre un display mare, cu diametru de 1,4” Şi rezoluţie 480 x 480 pixeli, chipset Snapdragon Wear 2100, 768 MB memorie RAM, 4 GB spaţiu de stocare, acumulator de 430 mAh, capabilităţi NFC, WiFi 802.11n, Bluetooth 4.2, senzor de puls şi modem LTE. Brăţara din cauciuc a ceasului nu poate fi schimbata, întrucât LG a integrat în aceasta o parte din senzori şi antene. Watch Sport a primit certificare IP68 pentru rezistenţă la apă şi praf.


LG Watch Style în schimb este mai mic, cu ecran de 1,2” şi rezoluţie 360 x 360 pixeli, acelaşi chipset W2100 de la Qualcomm, 512 MB memorie RAM, 4 GB spaţiu de stocare, acumulator de 250 mAh şi conectivitate WiFi 802.11 şi Bluetooth 4.2. Acesta este rezistent la apă si este compatibil cu standardul IP67, însă brăţările se pot schimba. Ambele ceasuri pot fi încărcate wireless.


Preţurile pornesc de la 250 de dolari pentru modelul Style şi 350 de dolari pentru LG Watch Sport. În Statele Unite, ambele modele pot fi comandate începând de mâine, 10 februarie.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *