LG V20, înlocuitorul lui V10 de anul trecut, va fi primul smartphone non-Nexus livrat cu sistemul Android 7.0

Conform zvonurilor, existenţa unui succesor pentru modelul LG V10 de anul trecut a fost confirmată de LG, reprezentanţii companiei sud-coreene au confirmat chiar şi o data de lansare.

Noul model este diferit de contemporanul LG G4 printr-un ecran secundar mai mic, folosit la afişarea mesajelor de notificare şi alte informaţii atunci când ecranul principal este blocat. Noul LG V20 păstreaza configuraţia cu două ecrane, si primeste însă dotări superioare, cum ar fi sistemul dual-camera introdus de modelul LG G5.Se pare ca noul smartphone va fi livrat direct cu versiunea Android 7.0 Nougat, ajungand astfel primul telefon non-Nexus care să facă saltul dincolo de ediţia Android 6.x.

LG V10 01

Reprezentanţii companiei nu au dezvăluit nimic concret despre dotările pregătite la partea de hardware, doar că LG V20 o „sa stabileasca noi standarde la gama de telefoane premium” mulţumită „capabilităţilor sale multimedia”.

Menţionat în buletinul de câştiguri pentru intervalul Q2 – 2016 al companiei sud-coreene, LG V20 o sa fie dezvăluit oficial în cursul acestui trimestru, însă data aleasă nu a fost comunicată.

Vara-2016

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *