LG Quick promite încărcare wireless pentru smartphone-uri la fel de rapidă ca pe cablu

LG anunta lansarea încărcătorului wireless pentru telefoane „Quick” si ne promite viteze de încărcare mai rapide decât oricare alt model de pe piaţă. Acesta o sa fie compatibil cu smartphone-uri care folosesc standardul Qi pentru încărcare fără fir, indiferent dacă sunt produse sau nu de LG. Se pare că tehnologia din spatele Quick nu doar că o sa fie cel mai rapid, însă o sa ofere performanţă similară cu încărcarea pe cablu de pe smartphone-uri compatibile cu încărcare rapidă.
Compania coreană susţine că LG Quick o sa incarce un smartphone la 50% din capacitate în numai 30 de minute, performanţă nu foarte mult diferită de ceea ce oferă QuickCharge 3.0 de la Qualcomm pe smartphone-urile compatibile. Diferenţa între Quick şi alte încărcătoare wireless de pe piaţă este că LG alege să mărească puterea acestuia de trei ori, la 15 W. Întrucât puterea crescută ar putea deteriora dispozitivele, s-au luat şi câteva măsuri de securitate.

LG Quick a integrat senzori care măsoară în permanenţă temperatura smartphone-urilor pe care le încarcă. În cazul în care aceasta depăşeşte limitele normale, încărcarea se opreste şi se reia abia când se revine la temperatura normală. Quick se va lansa la sfârşitul lunii octombrie în Statele Unite ale Americii, Europa şi Australia, însă preţul nu a fost încă dezvăluit.

 

mobilier-copii-personaje-fete

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *