LG anunta trei telefoane din clasa de mijloc: Q6, Q6+ si Q6α! Ce au in comun cu flagship-ul G6

Producatorul coreean LG a prezentat trei noi smartphone-uri.
In locul unui singur „mini”, cum obisnuia sa lanseze pana acum, LG a decis sa iasa pe piata cu trei telefoane care sa profite de mediatizarea modelului de top, G6. Toate trei au carcasa din aluminiu, la fel ca G6.

LG spune despre noile sale smartphone-uri ca aduc o parte din caracteristicile flagship-ului G6 la un pret mult mai bun, insa nu precizeaza deocamdata si cât vor costa cele trei cand vor intra pe piata.

In cea mai mare parte, Q6, Q6+ si Q6α au aceleasi caracteristici tehnice: ecran FullVision de 5,5 inci cu rezolutie 2160 x 1080 pixeli, procesor Snapdragon 435, camera foto de 13 MP si baterie de 3.000 mAh.
Diferenta dintre cele trei modele se face la nivelul memoriei si al spatiului de stocare. Q6α are 2 GB RAM si 16 GB spatiu de stocare, Q6 dispune de 3 GB RAM si 32 GB stocare interna, iar Q6+, cel mai dotat din acest punct de vedere, ofera 4 GB memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare interna.

Toate cele trei smartphone-uri, care dispun de acelasi sistem de recunoastere faciala pe care il avea si G6, vor intra pe piata asiatica in luna august, urmând ca mai apoi sa fie lansate in Europa, America de Nord si America Latina.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *