Lenovo lansează G4 Play, un nou membru al „familiei” Moto de smartphone-uri mid-range

India a ajuns să fie una dintre cele mai importante pieţe pentru Lenovo, întrucât toate modelele din seria Moto G4 au fost lansate în această regiune.
După Moto G4 şi G4 Plus, vine şi G4 Play, o versiune mai mică şi mai ieftină al unuia dintre cele mai atractive telefoane de pe piaţă. Având în vedere că cele două smartphone-uri G4 sunt disponibile şi în magazinele din România, ne asteptam să vedem şi noul G4 Play în oferta operatorilor telecom şi magazinelor de specialitate.
Se pare ca Moto G4 Play păstreaza liniile de design ale predecesorilor săi, fiind însă orientat către utilizatorii care vor un dispozitiv mai mic, sau mai ieftin, după caz. G4 Play se bucura de un display HD de 5” în diagonală, cu chipset Snapdragon 410, 2 GB memorie RAM, 16 GB spaţiu de stocare, camere foto de 8 şi 5 megapixeli, Wi-Fi 802.11n, locaş card microSD şi acumulator de 2.800 mAh.Telefonul urmeaza sa fie lansat în India exclusiv prin intermediul Amazon, unde va costa sub 10.000 de rupii, adică aproximativ 130 de dolari. Se pare că principala concurenţă pe agest segment de preţ sunt smartphone-urile produse de companii din China, precum Xiaomi Redmi Note 3, care are un preţ foarte mic în urma lansării noului Redmi Note 4. Lansarea lui Moto G4 Play va avea loc pe 6 septembrie.

Vara-2016

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *