Legenda fotbalului mondial da in judecata Samsung si cere minim 30 de milioane de dolari daune !

Legenda fotbalului mondial a sustinut ca Samsung s-a folosit de imaginea sa pentru o reclama.
BBC a anuntat ca Pele da in judecata Samsung si cere minim 30 de milioane de dolari daune, conform documentelor care au fost trimise la US District Court din Chicago. Acesta sustine ca cei de la Samsung au folosit un model care seamana cu el pentru promovarea unei noi serii de televizoare.

In varsta de 75 de ani, Edson Arantes do Nascimento, este stiut de foarte multe persoane ca fiind cel mai bun jucator din toate timpurile. A marcat in ambele meciuri din finala Cupei Mondiale din 1958 si 1970.
Fostul jucator sustine ca a fost lansata o campania care s-a folosit de imaginea lui,indirect, de catre cei de la Samsung.Cele doua parti negociase pana in 2013 ca acesta sa promoveze brandul insa actiunea s-a terminat cu un refuz din partea lui Pele .
In reclama este folosita o poza portret al unui barbat asemanator lui Pele care executa „foarfeca modificata, executie perfectionata si devenita faimoasa dupa ce a fost folosita de acesta”.

 

Pele sustine ca aceasta reclama ii afecteaza veniturile si sponsorizarile ,pe langa faptul ca induce in eroare utilizatorii care cred ca acesta sustine produsul Samsung .Echipa fostului jucator de fotbal doreste ,ca pe viitor , sa nu se mai intample asemenea erori si sa nu mai foloseasca nimeni ,fara acord, imaginea acestuia .

 

 

 

Ofertele-primaverii

Cele mai bune preturi le gasesti pe magazinul tau online Cloe.ro

(pentru detalii,click pe poze)

pebble-time-13646 tableta-samsung-t561-galaxy-tab-e-white-8gb-13732 televizor-led-samsung-40j5100-102-cm-8212

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *