Leagoo T1 – smartphone 4G la preţ accesibil

Telefonul face parte din gama entry-level a producătorului asiatic Leagoo. T1 este un smartphone cu ecran de 5” şi vine cu carcasă metalică, oferindu-ne un design elegant şi dotări echilibrate la un preţ bun.
Cu o cameră foto de 13 MP asistată cu blitz dual-LED şi funcţie autofocus, cameră frontală cu bliz LED îmbunătăţeşte iluminarea pozelor obţinute de aproape şi un senzor de amprente în spatele ecranului.

Telefon dual-SIM, Leagoo T1 funcţioneaza cu două cartele SIM, sau o cartelă SIM + card microSD, avand memoria internă în cantitate de 16 GB. Sub capacul nedetaşabil are un acumulator de 2400 mAh, capabil să ofere până la 2 zile de utilizare.
Leagoo are o grosime de 7.5 mm şi greutate 150 grame si este plăcut la atingere şi comod de manevrat cu o singură mână. Este disponibil în trei versiuni de culoare – gri, auriu şi roz – T1 include scut Gorilla Glass pentru protejarea ecranului de zgârieturi superficiale şi capac metalic la partea din spate, singurele excepţii fiind capetele din plastic, vopsite doar pentru a imita aspectul metalic.

Telefonul are o carcasă nedemontabilă, cartela SIM şi cardul microSD fiind inserate în lateral, iar adaptorul sim-tray se extrage folosind cheiţa metalică furnizată în pachetul cu accesorii.

Pachetul cu accesorii include adaptor AC de 1.5A şi cablu USB, set handsfree cu fir şi folie de protecţie pentru ecran pre-aplicată, respectiv husă de protecţie transparentă.

 

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *