La 10 ani de la primul iPhone, Apple pregateste un smartphone revolutionar: „iPhone 8 va fi diferit de orice s-a mai vazut pana acum!”

Dupa 3 ani in care design-ul a suferit mici modificari, Apple este pregatit sa schimbe tot!
In 2017 Apple vrea sa lanseze iPhone 8, cu un design total diferit pentru aniversarea a 10 ani de iPhone. Daca in ultimii 3 ani am avut parte de mici modificari, iPhone 6, 6s si 7 fiind foarte asemanatoare, totul urmeaza sa se schimbe odata cu iPhone 8, cel care va fi „diferit de tot ce s-a vazut pana acum”.

Vestile noi au venit de la Robert Scoble, actual Entrepreneur in Residence la UploadVR, cel care a dezvaluit multe noi detalii intr-o postare pe Facebook.

„Noul iPhone, mi s-a spus, o sa fie o bucata transparenta de sticla (Gorilla Glas cu alti policarbonati astfel incat sa fie rezistent la socuri) cu noua generatie de ecran OLED. Telefonul va veni cu noua generatie de senzor 3D de la Primesense, companie cumparata de Apple (in 2013). Apple are 600 de ingineri care lucreaza in Israel doar la acest senzor.

Este aniversarea a 10 ani de iPhone. Are loc prezentarea noului sediu Apple. Va schimba industria din nou” spune Scoble.

Ramane de vazut cate din lucrurile spuse de Scoble sunt adevarate. Acesta este recunoscut in industrie pentru dezvaluirile exclusive care s-au adeverit ulterior.

 

mobilier-copii-personaje-fete

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *