iPhone 7 se anunta spectaculos! E incredibil ce vei putea face cu camera telefonului

Apple se pregateste sa dea lovitura cu iPhone 7!
Apple a lansat in ultimii ani versiuni de baza a iPhone-ului cu 16GB memorie interna. Cum la iPhone nu a existat niciodata varianta folosirii unui card microSD, cei care doreau mai multa memorie interna erau nevoiti sa plateasca inca 100 de dolari pentru versiunea cu 64GB spatiu de stocare.

In ultima vreme au aparut tot mai multe zvonuri ca iPhone 7 va veni cu 32GB spatiu de stocare pentru variana cea mai putin costisitoare. Iar cei de la Wall Street Journal au confirmat acest lucru. Se pare ca varianta 7 Plus cu display de 5.5 inch va avea camera cu dual-sensor ce va fi ajuta la profunzimea imaginii si pentru o calitate superioara a pozei. Desi iPhone 7 de 4.7 inch nu va avea acelasi setup cu doua camera, senzorul camerei va fi imbunatatit fata de 6s.

Exista si alte diferente intre cele doua modele – iPhone 7 va fi disponibil in variantele cu 32GB/64GB/256GB spatiu de stocare, in timp ce 7 Plus va fi cu 32GB/128GB/256GB memorie interna. Cei de la Wall Street Journal mai spun ca jack-ul pentru casti este istorie iar preturile telefoanelor vor ramane la fel ca la 6s si 6s Plus.iPhone 7 are toate sansele sa devina cel mai de succes iPhone de pana acum.

 

Vara-2016

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *