Descoperă cel mai bun Tiramisu pe Cloe.ro

o-vrei-la-masterchef-nu-da-drumul-la-gaze-ca-explodeaza-cea-mai-sexy-bucatareasa_1

Prinde oferta  la accesorii pentru bucatarie pe magazinul tau online Cloe.ro !

12498607_1567854373525213_1340568296_n

Tiramisu ( reteta clasica )
Ingrediente:
400 g Piscoturi
Cafea
8 linguri Zahar ( cu varf )
500 g Mascarpone
4 oua
Rom ( cateva lingurite)
Mod de preparare:
Se separa albusurile de galbenusuri apoi se bate  fiecare cu cate 4 linguri de zahar, cu varf. Se bat albusurile pana se fac spuma, apoi se toarna zaharul ( cate o lingurita, in timp ce mixam ). Peste galbenusurile cu zahar se adauga mascarpone si  se amesteca. Incorporam albusurile in crema de mascarpone, cu ajutorul unei lingure si amestecam usor, pana se omogenizeaza compozitia.  Crema se pune la rece pentru 40 de minute.
Pregateste o cafea tare si dupa ce aceasta se raceste complet, adauga romul (  2 lingurite la 300 ml cafea ).
Intr-o tava se pune un strat subtire de crema ( pentru a nu se lipi piscoturile de tava ), un strat de piscoturi inmuiate in cafea, un strat de crema si tot asa pana se termina crema. Deasupra se presara cacao ( de preferat inainte de servire ).
Si gata de devorat!

images

Cloe.ro iti ureaza pofta buna !

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *