Huawei Honor Note 8 duce ideea de telefon la absurd

Creațiile precum noul Huawei Honor Note 8 sunt rezultatul cererii publicului.

Daca pana acum modelele cu o diagonală de peste 5 inci erau considerate phableturi și un pic ciudate,mai nou sunt considerate standard. Astazi, termenul de phablet se refera aproape exclusiv doar la telefoanele a căror diagonală depășesc 6 inci și se apropie destul de mult de noțiunea clasică de tabletă.
Honor Note 8 este la granita dintre telefon si tableta,cu o diagonala de 6,6inci, cu o rezoluție nativă de 2560 x 1440, nu prea ai ce să-i reprosezi.


Procesorul octa core Kirin 955 are o performanta deosebita, combinata cu cei 4GB RAM.In cazul in care vrei mai mult spatiu de stocare intern – pana la 128GB, trebuie sa scoti mai mult din buzunar.Modelul vine cu o camera principala de 13 megapixeli,acumulator de 4500 mAh, si un cititor de amprente care completează elementele de securitatea avansată ale aparatului.

Incepand cu data de 9 august,telefonul va fi vandut in China,pretul initial fiind de 349 dolari 32GB si 420 dolari modelul cu 128GB.Inca nu au aparut detaliile cu privire la data cand acest telefon va fi vandut si in Europa.

 

Vara-2016

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *