Huawei dezvaluie Urmatoarea Era a Tehnologiei: Telefonul Inteligent

Saptamana trecuta, in cadrul CES 2017, aproape 3.000 oameni au participat la discursul CEO-ului Huawei Consumer Business Group, Richard Yu, care a subliniat angajamentul Huawei de a inova si de a colabora cu parteneri de top din industrie, pentru a transforma modalitatile in care oamenii interactioneaza cu lumea.

Richard Yu a subliniat si viziunea Huawei asupra viitorului in industria mobila: Telefonul Inteligent, un dispozitiv bazat pe Inteligenta Artificiala, care va imbunatati fiecare parte a vietilor noastre. In plus, CEO-ul Huawei CBG a anuntat cea mai noua colaborare a companiei cu liderii industriei, Amazon si Google, si a dezvaluit ca mult asteptatul model Huawei Mate 9 va fi disponibil in Statele Unite ale Americii.

Integrand ultimele tehnologii atat in materie de hardware, cat si de software, Huawei Mate 9 Pro si editia speciala Huawei Porsche Design Mate 9 = primele smartphone-uri Huawei compatibile cu platforma Google Daydream.
In ultimii 5 ani, Huawei a ajuns unul din primele trei branduri de smartphone-uri la nivel global. in timpul prezentarii sale, Richard Yu a subliniat care sunt cei trei piloni ai brandului Huawei – pasiune, intelepciune colectiva si inovatie utila – pentru a explica succesul companiei. in 2016, Huawei a livrat mai bine de 139 milioane de smartphone-uri, o crestere cu 29% in comparatie cu 2015.

Pentru a materializa conceptul de Telefon Inteligent, Richard Yu a discutat despre ceea ce va trebui sa integreze acest dispozitiv nou si dinamic, care va simula capacitatea umana de a interactiona si de a intelege lumea din jur. De exemplu, Telefonul Inteligent o sa aiba nevoie de capabilitati pentru vizualizare avansata, pentru a vedea si pentru a intelege realitatea inconjuratoare. Va avea nevoie de microfoane mai inteligente si mai dezvoltate pentru a auzi si pentru a identifica sunete diferite. Va necesita mai multa putere si o durata mai mare de viata a bateriei pentru a procesa un asemenea volum de informatii.

Pentru a accelera dezvoltarea Telefonului Inteligent, Huawei lucreaza pentru a dezvolta tehnologiile sale in materie de senzori, de invatare, de management al datelor si de procesoare. “In prezent, oamenii se conecteaza la lumea digitala folosindu-si smartphone-urile. in viitor, Telefonul Inteligent va schimba asta. Acesta va fi o extensie a ceea ce suntem – o parte indispensabila a vietilor noastre care foloseste inteligenta artificiala pentru a se adapta nevoilor noastre, permitandu-ne sa interactionam usor atat cu lumea reala, cat si cu cea digitala.” a declarat Richard Yu, CEO Huawei CBG.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *