Huawei a lansat succesorul unuia dintre cele mai populare telefoane din 2016! Cum arata si cat costa P10

Huawei Consumer Business Group a lansat astazi modelele sale varf de gama Huawei P10 si Huawei P10 Plus, in cadrul MWC 2017. Mult asteptatele modele noi ale seriei P sunt o combinatie dintre hardware performant si cele mai recente progrese in materie de software. in plus, noile smartphone-uri integreaza noi camere Leica, cu functii inovatoare pentru realizarea imaginilor de tip portret si o camera frontala Leica pentru Selfie-uri remarcabile. Telefoanele se remarca si prin gama de culori in care vor fi disponibile, precum si datorita finisajelor premium.

Odata cu lansarea modelelelor Huawei P10 si P10 Plus, Huawei a prezentat si noul smartwatch Huawei Watch 2 si Porsche Design Huawei Smartwatch. Accesoriul inteligent 4G combina tehnologiile inovatoare cu atentia la detalii, caracteristica in general ceasurilor traditionale, si dispune de un design sportiv dar totodata elegant.

“Cultura si tehnologia continua sa se intersecteze in ceea ce priveste fiecare aspect al vietilor noastre, asa ca vrem sa livram produse si experiente care sa ne imbunatateasca si sa ne faca mai frumoasa viata.”, a declarat Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group. “Huawei P10 si P10 Plus se remarca prin capabilitatile foto exceptionale ale Leica, prin designul unic si prin inovatiile hardware, pentru a oferi utilizatorilor o experienta de utilizare remarcabila.” a completat acesta.
Noile dispozitive Huawei din seria P vin ca o demonstratie a angajamentului continuu al brandului in a stabili noi standarde de performanta si in a inspira creativitatea in exprimare. Caracteristicile cheie includ:

· Leica Dual-Camera 2.0 pentru Huawei P10 si Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition pentru Huawei P10 Plus, incluzand portrete artistice datorita detectiei faciale 3D, iluminarii dinamice, portrait enhancements, efectului bokeh natural, tehnologiei Huawei Hybrid Zoom, precum si prima camera foto frontala Leica din lume cu un senzor nou, mai luminos, si o apertura mai mare, pentru autoportrete uimitoare;

· Culori in trend si design modern, inclusiv folosirea pentru prima oara in industrie a tehnicii de finisare Hyper Diamond-Cut si variante de culoare, create in urma parteneriatului cu Institutul Pantone Color;

· Procesorul Kirin 960, tehnologia Huawei Ultra Memory, noua interfata EMUI 5.1 si sistemul de antene 4×4 LTE MIMO si
Odata cu lansarea Huawei P10 cu Leica Dual-Camera 2.0 si a Huawei P10 Plus cu Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition, care integreaza atat sisteme dual-camera, cat si camere frontale Leica, consumatorii pot explora in profuzime tainele fotografiei de tip portret. Cu un senzor RGB de 12 MP, un senzor monocrom de 20 MP si algoritmi de imbinare imbunatatiti, noile modele Huawei din seria P ofera functii foto avansate din punct de vedere tehnic si artistic.

Pentru a ajuta utilizatorii sa personalizeze fotografiile surprinse, functiile pentru fotografia de tip portret, integrate in noile modele Huawei includ o tehnologie 3D de detectare a fetei, care foloseste 190 de repere de identificare detaliate, ce permit o recunoastere mai precisa a trasaturilor fetei. Identificarea faciala reprezinta elementul de baza al iluminarii dinamice si al imbunatatirii portretelor.

Mai mult, un algoritm inteligent a fost creat, in urma unor cercetari ample, pentru a aplica nivelul de iluminare potrivit sau efecte de infrumusetare pentru portrete expresive.

Cu ajutorul unui algoritm nou pentru stabilirea profunzimii de camp, efectul bokeh creaza culori mai clare, mai detaliate si mai vii, in timp ce fundalul imaginilor ramane neclar sau out-of-focus. Efectul de bokeh este disponibil pentru modurile RGB si monocrom, iar focalizarea poate fi schimbata dupa ce imaginea a fost surprinsa.

Camera frontala Leica include o apertura F/1.9 si un senzor complet nou care capteaza mai multa lumina. Functiile pentru portrete sunt de asemenea disponibile in cazul camerei frontale de 8MP pentru selfie-uri exceptionale. Mai mult, Huawei P10 si Huawei P10 Plus detecteata automat daca un utilizator este singur intr-o fotografie de tip selfie sau impreuna cu mai multe persoane. in cazul in care apar mai multe persoane, trece la modul wide-angle.

Huawei P10 Plus integreaza sistemul Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition, care include noi lentile Leica SUMMILUX-H cu o apertura F/1.8. Aceste lentile versatile capteaza close-up-uri clare, instanee in miscare si mai multa lumina in conditii de iluminare scazuta.

Dezvoltat in colaborare cu GoPro, Huawei P10 si Huawei P10 Plua integreaza optiunea Highlights, un tool online de editare care creaza clipuri video dinamice, din imaginile si continutul video al utilizatorilor, cu efecte de tranzitie si coloane sonore.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *