HTC Marlin, următorul smartphone din familia Nexus apare într-o nouă imagine de prezentare

HTC este partener Google pentru gama de telefoane Nexus.Compania pregăteşte două modele smartphone cunoscute deocamdată după numele de cod Sailfish şi Marlin.

Conform zvonurilor despre HTC Sailfish, acum este rândul şi versiunii cu ecran de 5.5” – HTC Marlin – să intre în atenţia fanilor cu o imagine de prezentare neoficială, realizată pe baza tuturor informaţiilor circulate până acum.
Spatele telefonului este in mare parte acoperit de logoul Nexus si aduce destul de mult cu modelul HTC 10 deja lansat.

Ecranul are diagonală de 5.5”.
Designul este aplatizat si nu se abate prea mult de la forma rectangulară, si permite astfel folosirea mai eficientă a spaţiului disponibil la interior, spre exemplu pentru acomodarea unui acumulator de capacitate mărită.
Astfel, planeitatea capacului este întreruptă doar de senzorul biometric delimitat cu un ornament argintiu, lentila camerei foto este fic cat profilul carcasei. Marginile sunt foarte uşor rotunjite, atât la partea din spate şi în faţă, unde ecranul este protejat sub un scut din sticlă cu margini uşor curbate.

Potrivit listei preliminare cu specificaţii, HTC Marlin vine cu un ecran de 5.5” cu rezoluţie QHD şi este motorizat de chipsetul Snapdragon 821, ajutat cu 4 GB memorie RAM. HTC Marlin va fi parte din primul val de telefoane cu sistem Android 7.0 (Nougat), dezvăluirea sa fiind probabil sincronizată cu anunţul oficial pregătit de Google pentru începutul acestei toamne.

Vara-2016

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *