HTC 10 a fost prezentat oficial! Vezi ce poate sa faca noul flagship care se bate cu Galaxy S7 si iPhone 6s

1830

„Noul aspect HTC Freestyle elimina grila de pe ecran si iti permite sa fii creativ. Gliseaza oriunde pictograme, etichete si widgeturi. Acestea pot fi dispuse in straturi, suprapuse, grupate si in multe alte feluri. Poti chiar sa asociezi etichetele cu aplicatii si sa elimini in intregime pictogramele de pe ecran. Acest spatiu iti apartine, foloseste-l asa cum doresti” spun cei de la HTC.
HTC 10 este disponibil pentru precomanda! Pretul este de 699 de dolari
Compania a decis sa nu transmita prin live stream prezentarea noului HTC 10, postand insa o serie de clipuri pe YouTube care arata tot ce poate noul telefon.

Asa cum ne asteptam, telefonul vine cu un design inspirat de la A9,cu tehnologia Boom Sound.Camera readuce in prim-plan tehnlogia UltraPixel – un senzor de 12MP cu pixel de dimensiuni mari (1.55µm), o apertura luminoasa, f/1.8, si stabilizator optic. Poate face poze 12-bit Raw, poate filma 4K si sa inregistreze Hi-Res Audio.
Bateria se bucura de incarcare rapida – pana la 50% in doar 30 de minute ,spun cei de la HTC. Acumulatorul de 3.000 mAh este suficient de mare pentru a oferi 2 zile intre incarcari.

 

HTC One M10 va fi lansat in luna aprilie ! Vezi specificatiile pe Cloe.ro

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *