Honor 8, alternativa mai ieftină la Huawei P9, se lansează şi în Europa

Huawei Honor 8 este o alternativa mai ieftină a flagship-ul P9, care a fost lansat în primăvara acestui an si urmeaza sa ajunga in curând şi în magazinele din Europa. Telefonul a fost lansat în China şi Statele Unite lunile trecute si a fost lăudat de presa de specialitate în special datorită hardware-ului puternic şi atrăgător din punct de vedere vizual. Preţul este mai mic decât al altor dispozitive similare. Din fericire, preţul va fi mic şi pe teritorul Uniunii Europene.


Honor 8 este echipat cu chipset-ul HiSilion Kirin 950, versiunea puţin mai slabă a lui Kirin 955, integrat în modelul Huawei P9. Diferenţele între aceste dispozitive se opresc însă aici, la nivel de hardware, ambele fiind livrate cu display-uri Full HD de 5,2”, 3 GB RAM, opţiuni de stocare de 32 GB sau 4 GB RAM, sistem dual-camera pe spate cu senzori de 12 megapixeli şi cameră frontală de 8 megaixeli. Telefonul vine cu un acumulator de 3.000 mAh (cu sistem de încărcare rapidă Smart Power 4.0), mufă USB Type-C, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, suport pentru două cartele nanoSIM şi carduri microSD de maximum 256 GB. Senzorul de amprentă este nelipsit, încadrat însă într-un cerc, în locul pătratului cu colţuri rotunjite de pe P9.
De pe Honor 8 lipseste insa construcţia complet metalică pe partea din spate, telefonul fiind acoperit cu sticlă 2.5D pe ambele părţi şi înconjurat de o ramă metalică. Brandingul Leica lipseşte, cât şi numele Huawei de pe carcasă. Compania chineză promovează acest model doar sub brand-ul Honor.

 

Vara-2016

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *