Google si-a prezentat cel mai nou telefon! Este primul telefon din lume care vine cu asta: e un rival tare pentru iPhone 7

Google Duo este aplicatie care vine pe Pixel, prin care poti se poate vedea un clip cu persoana care suna inainte sa raspunzi. Pixel se incarca pentru o folosire de 7 ore in doar 15 minute! Asadar, incarcare rapida. Vine cu Android Nougat, iar noile update-uri ale sistemului de operare vor fi de acum descarcate si instalate in background-ul telefonului astfel ca data viitoare cand telefonul o sa fie restartat, va avea noua versiune.

O surpriza pentru utilizatorii care isi cumpara Pixel – au posibilitatea de a salva un numar nelimitat de clipuri si fotografii!Cei de la DxO Mark care evalueaza camerele de pe telefoane si DSLR-uri au clasat Google Pixel pe primul loc din lume cu un scor de 89 de puncte! Pixel are HDR+ ce vine prin default – nu exista pic de lag. Telefonul face mai multe poze pe care le poate uni. Senzorul este de 12MP. Telefonul are stabilizator optic. Poate sa selecteze pozele dintr-o anumita perioada sau cu o anumita persoana,trimite mesaje si poate continua o conversatie, intelegand atunci cand intrebarile sunt legate.


Pixel este primul telefon cu Google Assistant. Telefonul are memorie interna suficienta si este creat pentru realitatea virtuala.

Carcasa care le reda fanilor iPhone 7 mufa pentru casti audio

Alte articole interesante

One comment

  1. 1

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *