Genti Kristy.X pe Cloe.ro

Geanta de mana Kristy X din piele naturala in culoare gri mat. Sistem de compartimentare: un compartiment mare; alte 2 buzunare aplicate, dintre care unul cu fermoar. Captuseala din material textil. Elemente din metal aurii. Sistem de inchidere: fermoar. Bareta reglabila si detasabila.

 

 

 

http://www.cloe.ro/catalog/kristy-x-431

poseta-kristy-x-piele-gri-14355

Geanta de umar Kristy X din piele naturala in culoare visinie. Sistem de compartimentare: un compartiment mare cu trei buzunare aplicate, dintre care unul cu fermoar. Captuseala din material textil. Elemente din metal aurii. Sistem de inchidere: fermoar si clapeta cu inchizatoare. Bareta reglabila.

poseta-kristy-x-piele-visiniu-14331

Poseta Kristy X visinie cu gravura tip animal print
Sistem de compartimentare: doua compartimente mari despartite de un alt compartiment cu fermoar, doua buzunare aplicate dintre care unul cu fermoar. Captuseala din material textil. Elemente de maetal aurii. Sistem de inchidere fermoar. Bareta umar ajustabila si detasabila.

poseta-kristy-x-visinie-cu-gravura-tip-animal-print-14388

Poseta maro-caramiziu Kristy X din piele naturala
Sistem de compartimentare: un compartiment mare si trei buzunare aplicate, dintre care unul cu fermoar. Captuseala din material textil. Elemente din metal argintii. Sistem de inchidere: fermoar. Bareta umar detasabila.

 

poseta-maro-caramiziu-kristy-x-din-piele-naturala-14385

Vara-2016

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *