Genti Gucci pe Cloe.ro

Geanta Gucci Soho Leather Chain este un accesoriu practic pentru orice femei. Iti completeaza perfect tinuta si merita toata atentia pe care o atrage. Aceasta geanta are un stil unic,chic, ce se potriveste femeilor independente si indraznete. Gucci Soho,este geanta ideala pentru orice eveniment si orice sezon. Confectionata din piele de cea mai buna calitate, Geanta Soho Leather Chain ofera prestanta prin designul modern si eleganta care va atrage toate privirile. Detaliile metalice aurii se imbina perfect cu pielea de culoare neagra, imprimata cu monograma Gucci. Gucci Soho Leather Chain, o creatie geniala a casei Gucci pentru colectia de genti primavara-vara 2015. Caracteristici: confectionata din piele, lant de umar auriu care nu se oxideaza, buzunar interior pentru obiecte mici, buzunar interior cu fermoar, inchidere superioara cu fermoar. Dimensiuni: latime 28 cm, inaltime 18 cm, adancime 8 cm.

 

http://www.cloe.ro/catalog/gucci-405

gucci-soho-leather-chain-shoulder-bag-11809 gucci-soho-leather-chain-shoulder-bag-11811

Geanta Gucci Soho Leather Mini Chain este un accesoriu practic pentru orice femei. Iti completeaza perfect tinuta de seara si nu numai. Aceasta geanta are un stil unic,chic, ce se potriveste femeilor independente si indraznete. Gucci Soho,este geanta ideala pentru orice eveniment si orice sezon. Confectionata din piele de cea mai buna calitate, Geanta Soho Leather Mini Chain ofera prestanta prin designul modern si eleganta care va atrage toate privirile. Detaliile metalice se imbina perfect cu pielea de culoare crem, imprimata cu monograma Gucci. Gucci Soho Leather Chain, o creatie geniala a casei Gucci pentru colectia de genti primavara-vara 2015. Suficient de incapatoare pentru a lua cu tine la o intalnire lucrurile esentiale. Caracteristici: confectionata din piele, lant de umar auriu care nu se oxideaza, buzunar interior pentru obiecte mici, inchidere superioara cu fermoar. Dimensiuni: latime 17,5 cm, inaltime 14 cm, adancime 4 cm.

gucci-soho-leather-mini-chain-11821 gucci-soho-leather-mini-chain-11823

Geanta Gucci Soho Soft Leather este un accesoriu practic pentru orice femei. Iti completeaza perfect tinuta. Aceasta geanta are un stil unic,chic, ce se potriveste femeilor independente si indraznete. Gucci Soho,este geanta ideala pentru orice eveniment si orice sezon. Confectionata din piele de cea mai buna calitate, Geanta Soho Leather Chain ofera prestanta prin designul modern si eleganta care va atrage toate privirile. Detaliile metalice se imbina perfect cu pielea tratata de culoare roz si imprimata cu monograma Gucci. Gucci Soho, o creatie geniala a casei Gucci pentru colectia de genti primavara-vara 2015. Stilizeaza-ti aspectul cu aceasta geanta superba confectionata din piele de calitate premium. Caracteristici: confectionata din piele, lant de umar auriu care nu se oxideaza, buzunar interior pentru obiecte mici, inchidere cu magneti si clapeta, interior de bumbac. Dimensiuni: latime 18 cm, inaltime 13 cm, adancime 5 cm.

gucci-soho-soft-leather-11812 gucci-soho-soft-leather-11814

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *