Galaxy S8 va folosi o tehnologie incredibila! Samsung investeste 8 miliarde de dolari, totul a fost confirmat

Comitetul director al celor de la Harman International a aprobat achizitia celor de la Samsung – desi o parte din actionari au vrut sa opreasca afacerea, considerand ca suma de 8 miliarde de dolari oferita de Samsung este prea mica, votul a facut ca afacerea sa fie aprobata.

 

Harman este o companie populara datorita brandurilor JBL, AKG sau Bang&Olufsen, lucrand cu producatori de automobile precum Tesla, Mercedes, Porsche sau Jaguar pentru construirea unor sisteme inteligente si a sistemului audio al masinilor.
Votul a fost in proportie de 70.78% pentru ca afacerea sa aiba loc. Astfel detinatorii a 49.4 milioane de actiuni din cele 69.8 milioane au votat „da”. Dupa aceasta aprobare, vine lupta pentru a primi ok-ul din partea autoritatilor din SUA, Coreea de Sud, China si UE. Samsung se asteapta ca afacerea sa fie finalizata pana in trimestrul al 3-lea din 2017.

Ce inseamna asta pentru flagship-ul Samsung, Galaxy S8? Inseamna ca difuzoarele Harman sunt implementate pe telefonul care va fi prezentat pe 29 martie!

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *