Galaxy S8 ar putea renunţa la jack-ul de căşti în favoarea unui nou standard proprietar

Au început să apară zvonuri despre o posibilă strategie similară celor de la Apple si în tabăra Samsung. Momentan compania coreană este ocupată cu înlocuirea modelelor Note7 care au fost afectate de problemele de supraîncălzire a bateriei, însă următorul său flagship, Galaxy S8 urmeaza sa vina fără un jack de căşti, cu un nou format proprietar pentru conectarea de dispozitive audio.
Informaţiile neoficiale lansate de Digital Music News sustin că Samsung o sa lanseze noul Galaxy S8 cu o nouă mufă audio, cu capabilităţi mult superioare vechiului jack audio. Aceasta ar putea sau nu să fie compatibilă cu USB Type-C şi este posibil sa fie licenţiată de către alţi producători pentru a fi folosită în smartphone-urile lor.

Planul presupune ca producătorii de accesorii să ofere suport pentru noul format în detrimentul Lightning, care ar fi abandonat în urma suportului la nivelul întregii industrii de smartphone-uri Android. Această strategie este însă complet opusă de cea propusă de Apple. În timp ce Samsung se concentreaza pe realizarea accesoriilor audio cu cablu, compania americană spune să renunţăm cât mai repede la acestea, promovând căştile wireless AirPods.
Vom afla probabil mai multe despre planurile Samsung mai aproape de lansarea următorului său flagship, care ar putea fi lansat în primăvara anului viitor.

 

Nu rata preturile PROMOTIONALE cu ocazia aniversarii magazinului tau online Cloe.ro!

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *