Galaxy Note7 este disponibil la precomanda in Romania. Stocuri limitate din cauza cererii uriase

Samsung Electronics Europa a dat startul precomenzilor pentru noul Galaxy Note7 pe pietele din Europa. Stocurile sunt limitate din cauza numarului de cereri fara precedent pentru noul dispozitiv din seria Galaxy.

Interesul consumatorilor pentru Galaxy Note7 este depasit fata de cel pentru Galaxy S7 si S7 edge, in ceea ce priveste inregistrarea utilizatorilor pe canalele digitale Samsung. Datorita cererii foarte mari, Samsung intentioneaza sa limiteze numarul de dispozitive oferite la precomanda, pentru a se asigura toate comenzile vor fi onorate atunci cand smartphone-urile vor fi puse in vanzare, luna viitoare.

„Cererea pentru smartphone-urile noastre premium este extrem de mare, fapt dovedit deja de succesul Galaxy S7 si S7 edge, iar design-ul elegant si inovatiile noului Galaxy Note7, precum functia de scanare a irisului si stylus-ul imbunatatit, adauga si mai multa valoare portofoliului nostru de dispozitive,” a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics Romania.„Reactia pietei si feedback-ul pozitiv primit de la operatori si parteneri ne arata ca Galaxy Note7 ne va depasi cu mult asteptarile de vanzari in regiune. Asadar, am decis sa limitam numarul dispozitivelor disponibile in oferta de precomanda, fapt ce ne va permite sa onoram comenzile atunci cand smartphone-urile vor fi puse in vanzare, evitand posibila dezamagire a utilizatorilor in eventualitatea in care acestia nu isi vor putea achizitiona dispozitivul imediat dupa lansarea comerciala.”

Utilizatorii europeni pot face precomanda pentru noul Galaxy Note7 incepand de astazi de la operatori si partenerii oficiali Samsung si astfel primesc noul headset Samsung Gear VR alaturi de noul lor smartphone.
Galaxy Note7 va fi pus in vanzare in Europa incepand de vineri, 2 septembrie.

Vara-2016

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *