Dovada ca iPhone 8 va avea un design deosebit!

Apple a comandat deja 70 de milioane de ecrane OLED curbate.

 

Anul acesta, unicul furnizor Apple pentru ecranele OLED este chiar compania rivala, Samsung. Potrivit GSM Arena, care citeaza Nikkei, Apple ar fi comandat deja 70 de milioane de ecrane OLED curbate, care vor fi folosite pentru iPhone 8, modelul care o sa fie lansat toamna aceasta.

Tot atunci vor fi prezentate si alte modele de smartphone – iPhone 7s si 7s Plus. Acestea vor veni insa cu ecran LCD, ca si modelele anterioare.

iPhone 8 va veni cu un design cu adevarat revolutionar. Telefonul va avea ecran OLED curbat de 5,2 un senzor 3D pentru recunoastere faciala avansata, nu va mai avea buton Home si va veni cu un sistem de incarcare wireless. De asemenea, va fi rezistent la apa si la praf.
Specialistii estimeza ca iPhone 8 se va bucura de un urias succes, iar Apple va vinde doar anul acesta peste 55 de milioane de unitati. Noul smartphone ar putea costa chiar si 1.000 de dolari, in functie de specificatiile alese.

Samsung este pregatita sa asigure, daca va fi necesar, pana la 95 de milioane de ecrane OLED, in cazul in care comenzile pentru iPhone vor depasi cu mult asteptarile.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *