Dovada ca iPhone 8 va aduce „imbunatatiri drastice”! Apple se apropie de marele record

Bursa Wall Street si-a indreptat atentia catre Apple – investitorii au pariat ca lansarea editiei aniversare a iPhone-ului o sa duca la vanzari masive.

 

Astfel, Apple a revenit dupa declinul actiunilor din prima jumatate a anului trecut. Acest lucru este datorat speculatiilor legate de urmatorul flagship.

Pretul actiunilor este mai mare cu 36% fata de perioada cea mai de jos, mai 2016, cand vanzarile de iPhone au scazut pentru prima data year-on-year. In acest moment, pretul actiunilor este doar cu 8% mai mic decat recordul inregistrat in februarie 2015.

Multi investitorii de pe Wall Street asteapta ca Apple, cea care o sa anunte rezultatele financiare din primul trimestru saptamana viitoare, sa marcheze aniversarea a 10 ani de la primul iPhone cu un model „ce aduce imbunatatiri drastice”.
„Credem ca o sa fie o lansare solida, una cu adevarat mare” spune Brian Hennessey, manager de portofoliu la Alpine Dynamic Dividend Fund. „Cred ca si cei sceptici sugereaza ca produsul care va veni va fi cu adevarat interesant si imposibil de ignorat”.

Dupa 3 trimestre consecutive de declin, analistii estimeaza ca Apple o sa inregistreze o crestere de 2% la 77.4miliarde de dolari. Veniturile pentru anul fiscal 2017 ar urma sa inregistreze o crestere de 5.5%, recuperand astfel din declinul de 7.7% din anul precedent.

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *