Dispozitivul care îți transformă telefonul în laptop pentru un preț modest

Telefoanele mobile sunt folosite de mult timp in mai multe scopuri,pe langa apeluri și mesaje. Majoritatea smarphone-urilor sunt mini-computere foarte puternice, care au toate aplicațiile, fișierele și contactele de care avem nevoie zi cu zi. Singurul inconvenient il reprezinta dimensiunea redusă și interfața limitată.

Superbook este, momentan, un proiect pe Kickstarter, care se bucura de suficient de multă popularitate încât să ne dea de înțeles că va deveni realitate. Superbook este o carcasă de laptop cu un ecran HD de 11,6 inci, trackpad multi-touch, care ofera mai mult de opt ore de baterie și care îți încarcă telefonul, fiind compatibil și cu USB de tip B, și de tip C. În momentul în care dispozitivul se conecteaza cu Android la el, experiența mobilă se transpune în proporțiile unui laptop.
Totul se desfășoară destul de simplu, după cum se poate observa și din clipul de mai sus.Aplicația Andromium din Playstore trebuie instalata pe Superbook , apoi telefonul trebuie conectat la laptop, pe care îl va putea folosi apoi fără restricții. În plus, în timp ce telefonul tău se transformă temporar în laptop, se încarcă.

Printre lucrurile pe care le poți face cu Superbook, dezvoltatorii au menționat si jocurile video, programarea, editarea de documente și de prezentări, precum și folosirea internetului în condiții obișnuite. Potrivit surselor, livrările vor începe din ianuarie 2017, iar prețul dispozitivului începe de la 99 de dolari.

 

Vara-2016

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *