Dezvaluire incredibila despre Galaxy S8! Cu ce va veni urmatorul telefon Samsung pe 29 martie

Samsung a incearcat sa rezolve o problema pe care o avea Note7.

Cand cei de la Samsung au lansat Galaxy Note7 anul trecut, a venit cu o noua tehnologie de scanare a irisului pentru a spori securitatea. Compania din Coreea de Sud a creat functia pentru ca utilizatorii sa-si poata debloca in siguranta telefonul, sa faca tranzactii bancare fara niciun pericol si sa blocheze orice acces din exterior.

Note7 s-a dovedit a fi un fiasco astfel ca aceasta noua tehnologie a ramas departe de utilizatori. Insa aceasta va reveni odata cu Galaxy S8 si Galaxy S8+ – ambele vor include tehnologia de scanare a irisului, scriu cei de la Fox. Insa pentru ca Samsung considera ca tehnologia nu functioneaza suficient de rapid pentru a fi considerata utila de majoritatea utilizatorilor, Galaxy S8 va veni si cu recunoastere a fetei!

Motivul pentru care scanerul de iris este considerat departe de a fi ideal este pentru ca utilizatorul trebuie sa faca 3 pasi pentru deblocarea telefonului: sa porneasca ecranul, sa selecteze optiunea si apoi sa plaseze telefonul in fata ochilor. Ramane de vazut cum va rezolva acest impediment Samsung cu recunoasterea faciala la evenimentul de pe 29 martie.

 

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *