Detinatorul Balonului de Aur a trecut de la Samsung la Huawei.Messi are un telefon nou! Vezi pe Cloe.ro

In urma cu 3 ani ,Leo Messi a devenit oficial ambasadorul Huawei.Acesta a acordat un interviu referitor la colaborarea cu compania Huawei si ne- a deazvaluit care e telefonul lui preferat .


„Astazi vrem sa inspiram oamenii sa-si urmareasca obiectivele si sa persevereze pentru a le atinge. Asta conteaza acum. Avem aceeasi dorinta de a reusi lucruri grozave si sa fim mai buni in fiecare zi. In acest moment, Huawei este al 3-lea producator de telefoane mobile din lume insa sunt sigur ca foarte curand vor fi pe primul loc.

Noi facem lucrurile pe care le facem pentru ca ne plac, e natural pentru noi si de aceea imi place atat de mult. Asta pentru mine este un lux, o experienta, la fel ca Huawei care cauta mereu sa ofere experiente premium pentru utilizatori. Sunt foarte fericit de colaborare asa ca vom fi impreuna multi ani.
In acest moment, gadgetul meu preferat este Mate 8. Este super-rapid, ecranul este mare desi telefonul nu este. Nu trebuie sa am dupa mine incarcatorul pentru ca telefonul rezista 2 zile iar pozele pe care le fac cu el arata grozav” a declarat Messi intr-un interviu publicat de Huawei.

Mate 8 a fost lansat in luna noiembrie a anului 2015. Telefonul are un display de 6 inch 1080*1920, procesor octa-core Kirin 950, 3GB si 32GB spatiu de stocare sau 4GB de RAM si 64GB spatiu de stocare. Camera este de 16MP, f/2.0+stabilizator optic. Camera frontala este de 8MP. Pretul ajunge la aproximativ 600 de euro (pentru prima varianta), respectiv 700 de euro.

 

 

Ofertele-primaverii

Cele mai bune preturi le gasesti pe magazinul tau online Cloe.ro !

(pentru detalii,click pe poze )

huawei-ascend-p7-black-13585 huawei-ascend-p8-lite-dual-sim-black-13588

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *