Detalii despre „HTC Ocean”, telefonul fără butoane

HTC intentioneaza sa dezvolte un smartphone fără butoane fizice. Detalii despre conceptul HTC Ocean au fost scapate pe internet săptămâna trecută alături de un clip care explică modul în care ar funcţiona un asemenea dispozitiv.
Toate butoanele fizice precum cele pentru volum sau cele capacitive pentru navigare vor fi înlocuite cu o suprafaţă tactilă pe marginile telefonului, tehnologia fiind numită „Sense Touch” în clipul care prezintă conceptul.
Sursa acestui clip este Danelle Vermeulen, una dintre persoanele implicate în crearea sa. Aparent, HTC a angajat o echipă care să creeze o reprezentare vizuală a acestui concep, în care să fie prezentată tehnologia Sense Touch şi modul în care aceasta va fi folosită în diverse aplicaţii. Se pare că echipa lui Vermeulen a conceput un nou tip de interfaţă pentru Android, unde diverse funcţii din aplicaţie sunt controlate prin atingerea marginilor dispozitivului în diverse zone contextuale.

Nu se stie dacă HTC Ocean, telefonul prezentat în acest clip, va deveni într-adevăr un produs care va fi vândut spre clienţi, sau dacă acesta este momentan doar numele de cod al conceptului de telefon Sense Touch. Nu este greu de crezut faptul că dacă HTC va lansa un astfel de telefon, mulţi alţi producători vor începe să dezvolte propriile alternative cu funcţionalitate similară.

 

Black friday mobilier copii

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *