Descopera noul LG V10 pe Cloe.ro

Magazinul tau online Cloe.ro iti prezinta cel mai nou model de smartphone de la LG : V10 .
LG a anuntat oficial noul smartphone , care este dotat cu un alt ecran deasupra ecranului QHD principal de 5.7 -inch .
lgv10-cloe
În ceea ce privește caracteristica cea mai izbitoare , LG spune ca al doilea ecran poate configura să fie mereu „ON” ,oferindu-le utilizatorilor o modalitate rapidă de a verifica vremea , bateria , și ora în timp ce ecranul este oprit . Dacă afișajul este pornit , cu toate acestea , al doilea ecran poate acționa ca un lansator de aplicație, precum și un loc pentru ca notificările să se afiseze chiar dacă se întâmplă să fie cufundat într-un joc full-screen sau un film .
lg-v10-cloe
LG spune ca V10 vine la pachet cu unele caracteristici avansate ale camerei , continuand tradiția 4G din acest an . Pe partea din față a V10 , LG are două camere de 5MP . Compania spune că acest lucru permite utilizatorilor să faca selfies din unghi larg – de până la 120 de grade – în timp ce software-ul camerei lucrează la cusatura împreună cu imaginile din cele două lentile.
LG-V10 (1)
Vorbind de software-ul aparatului de fotografiat , LG a facut unele modificări în bine , de asemenea , aduce modul manual pentru o captura video , care permite utilizatorilor sa poata ajusta aspecte , cum ar fi ISO , balansul de alb , și să se concentreze în timp ce înregistrareaza video , 4K rezoluții cu 16MP camera F1.8 spate . Au fost adăugate caracteristici , cum ar fi alături cele de stabilizare optică a imaginii , de filtrare pentru zgomotul vântului , și un editor video rapid.
lg-v-cloe
LG vorbește de proiectarea V10 , care este compus din oțel inoxidabil cea mai mare parte , pe partea din spate și partea de jos a telefonului . Compania spune ca materialele au ajutat V10 sa obțina note mari pentru rezistența la șocuri în picături repetate de la o înălțime de 48 de inci .
lg-g4-pro-590x330
În ceea ce priveste alte specificatii , V10 este un Snapdragon 808 SoC , cu 4GB de RAM , 64GB de stocare ( expandabili pana la 2TB ) , și o baterie detașabilă de 3,000mAh . NFC și senzor de amprentă digitală sunt, de asemenea la bord , împreună cu Android 5.1.1 Lollipop .
Acest produs este disponibil pe magazinul tau online Cloe.ro

 

 

.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *