Decizia controversata luata de Yahoo. Ce nu mai poti face de acum pe mail

Cei de la Yahoo doresc sa se asigure ca utilizatorii nu vor opta pentru alt client de email.
Yahoo a dezactivat optiunea de trimitere automata a mailurilor primite – o functie care permite utilizatorilor sa primeasca pe alta adresa de mail orice mesaj primesc pe contul de Yahoo.

Decizia a fost luata pentru a combate un val de utilizatori care aleg alt client de email dupa ce au recunoscut luna trecuta ca 500 de milioane de conturi au fost sparte in 2014. In plus, saptamana trecuta a aparut informatia ca Yahoo a scanat conturile a milioane de utilizatori la cererea unei agentii din SUA.

Cele 2 scandaluri au fost suficiente pentru multi utilizatori care vor sa schimbe programul si sa aleaga Google Mail sau Microsoft Outlook. Insa Yahoo a luat decizia de a opri functia de trimitere automata a mailurilor la inceputul acestei luni,a anuntat Associated Press.

Atunci cand vrei sa folosesti aceasta functie, apare mesajul: „Functia este in faza de dezvoltare. Cat timp lucram pentru a o imbunatati, am dezactivat temporar abilitatea de a trimite mai departe un mail catre o alta adresa. Daca functia era deja activata din trecut, emailul va continua sa trimita mai departe mesajele catre adresa configurata in trecut”.

 

 

Birou Disney

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *