Data exacta pentru lansarea iPhone 8? Angajatilor Apple li se cere sa nu lipseasca in aceasta zi

Un document intern al Apple le cere angajatilor sa nu lipseasca de la munca intr-o anumita perioada.
Benjamin Geskin continua seria de dezvaluiri despre iPhone 8. El a publicat un document intern trimis de compania Apple angajatilor sai din departamentului AppleCare.

Astfel, angajatilor li s-a cerut sa nu lipseasca de la serviciu in perioada 17 septembrie – 4 noiembrie, cand vor avea loc Black Out Days.

Aceste zile presupun un volum foarte mare de munca si este necesara prezenta tuturor angajatilor. Acestia nu au voie sa isi ia concediu si nici zile libere fara plata, scrie Daily Mail.

Documentul arata de asemenea ca in septembrie vor avea loc lansari de noi produse.Geskin crede ca data lansarii noului iPhone 8 este 17 septembrie.

In ultima perioada, data lansarii noului iPhone a fost pusa sub semnul intrebarii de catre mai multi experti. Ei estimeaza ca telefonul nu va fi gata la timp, din cauza inovatiilor pe care le va aduce si a componentelor deosebite de care are nevoie.

Au existat si zvonuri conform carora lansarea va fi amanata pentru anul viitor. Cu toate acestea, cele mai recente informatii anunta ca telefonul va fi lansat probabil in luna septembrie.

 

yoda.ro

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *