Cloe.ro iti spune cele 5 metode sa te trezesti mai usor dimineata

Aplica cele 5 idei de pe Cloe.ro si vei vedea rezultatele.
1.Corpul transmite un semnal creierului sa opeasca productia de melatonina atunci cand razele soarelui sau lumina zilei iti intra in casa.Ai mai multe sanse sa te trezesti bine dispus daca dimineata iti intra lumina pe fereastra.

women_sleeping-640x471-cloe
2.Atunci cand amani alarma pentru somnul ala scurt de 5-10 minute ,creierul te afunda intr-un somn profund.Asta reprezinta sabotarea ciclului de somn si te vei trezi mai obosit decat te ai fi trezit initial.
3.Cand te trezesti , da play melodiei tale preferate.Melodia trebuie sa fie ritmata si cu un mesaj pozitiv.Nu asculta balade sau piese cu pareri de rau,despartiri in versuri,etc.
4.In timpul somnului,corpul pierde fluide iar asta se vede la prima ora a diminetii,cand te simti obosit.Cea mai buna solutie este sa te hidratezi imediat ce ai deschis ochii, daca vrei un plus de energie.Pentru un nivel optim de energie pentru tot parcursul zilei trebuie sa bem cel putin 8 pahare cu apa.
wake_up2
5.Televizoarele,calculatoarele,etc toate trebuie scoase din functiune.Acestea iti stimuleaza creierul si iti este greu sa adormi si astfel te vei trezi obosit dimineata.
Pentru un somn linistit , Cloe.ro iti recomanda :
Perna Antialergica
perna-antialergica-70cm-x-70cm-6143
Perna Memory Foam
perna-memory-foam-6141
Perna din puf de gasca
perna-din-puf-de-gasca-50cm-x-70cm-6139

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *