Cele mai noi informaţii legate de Galaxy S8

Desi nu a fost vazut nici noul Galaxy Note7 în mod oficial, zvonurile despre Galaxy S8 încep deja să apară. Cele mai noi informaţii neoficiale sugerează că următorul flagship de la Samsung vine cu un display mai mare, de 5,5”, cu rezoluţie foarte înaltă şi cu un accent major pus pe realitate virtuală. În cazul în care aceste informatii sunt adevarate, noul Galaxy S8 cu numele de cod „Project Dream” ar trebui să vină şi cu un hardware intern pe măsură.
Pentru a oferi astfel de capabilităţi însă, Galaxy S8 trebuie să fie echipat cu un hardware mult mai puternic decât cel disponibil pe piaţă în acest moment.
Exynos 8890 şi Snapdragon 820 şi 821 oferă performanţă de top în acest moment în spaţiul mobil, însă Galaxy S7 şi noile smartphone-uri care urmeaza sa ajunga pe piaţă în cursul anului 2016 sunt livrate cu display-uri Full HD sau cel mult QHD (2560 x 1440 pixeli). Când rezoluţia ajunge la 4K/UHD este nevoie de un GPU mai puternic pentru a putea procesa mai rapid imaginile înainte de a fi afişate şi implicit de un acumulator de capacitate mai mare pentru a alimenta acest procesor.

Probabil că cei de la Samsung se bazeaza pe realizarea unor noi chipset-uri pe un proces de fabricaţie mai mic (10nm), care reduc consumul de energie al dispozitivului. Acest lucru asigură miniaturizarea componentelor interne si lasa mai mult spaţiu pentru acumulator, însă nu se stie cât de multă energie în plus va consuma panoul Bio Blue cu rezoluţie 4K în comparaţie cu un OLED QHD.

Desigur, toate acestea sunt informaţii neconfirmate şi speculaţii, Galaxy S8 fiind mai degrabă un dispozitiv zvonit decât un produs real.

 

Vara-2016

Primele informatii despre Galaxy S8! Samsung vrea sa distruga toata competitia cu acest telefon! Cu ce va veni

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *