Cele mai bune telefoane care fotografiază sub apă

Avand in vedere ca nu sunt multe persoane care fac fotografii sub apă cu un smartphone,  nici gama de dispozitive mobile capabile de așa ceva nu este foarte variata.
Primul telefon din lista noastră este și cel mai performant din punct de vedere al specificațiilor. Samsung Galaxy S7 vine un display de 5,1 inch cu rezoluție QHD. S7 edge are display-ul ceva mai mare, de 5,5 inch, cu aceeași rezoluție. Pe partea de procesare, românii au acces la modelele cu procesoare Exynos 8890, cu opt nuclee.


Procesorul funcționează în paralel cu cei 4GB RAM, iar utilizatorii pot opta pentru versiuni cu 32 sau 64GB spațiu de stocare. Camerele foto au 5, respectiv 12MP,dupa ce Samsung a renuntat la senzorul de 16MP, pentru unul de rezoluție mai mică, dar considerat mai bun, în special în condiții de lumină scăzută, și capabil să realizeze fotografii sub apă fără probleme.
Bateriile sunt mai mari cu acumulator de 3.000 mAh, iar versiunea edge vine ci o baterie de 3.600 mAh. Senzorul de amprente este in acelasi loc ca la modelul precedent, iar slotul pentru card microSD a fost introdus din nou, la fel și rezistența la apă.


În ce privește Sony Xperia Z5, dar și Xperia M4 Aqua,acestea pot fi folosite sub apa deoarece beneficiaza de standardul IP68. Insă, reprezentantii companiei au ajuns la părerea ca cele doua nu trebuie folosite in aceste conditii sub apa.
Sony Xperia Z5 are un ecran Full HD 5,2 inch,cu un procesor Snapdragon 810 și o memorie RAM de 3GB. Camerele sunt de 5 și 23MP. Oficialii sustin ca bateria de 2.900 mAh, ofera două zile fără reîncărcare.


Sony Xperia M4 Aqua are o cameră foto principală de 13 megapixeli, cu o diafragmă de f/2 și o valoare ISO care ajunge până la 3.200.
HTC Desire Eye vine cu aceleași specificații tehnice ca HTC One M8. Are un procesor Snapdragon 801 tactat la 2,3Ghz și o memorie RAM de 2GB. HTC Desire Eye este resistent la apă și dispune de sunet BoomSound. Telefonul vine cu Android peste care taiwanezii au aplicat interfața HTC Sense.


Dispozitivul acesta face parte din seria Xcover și este, în mare parte, la fel de rezistent precum primele două smartphone-uri.

 

Vara-2016

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *