Cele mai bune telefoane Android care pot inlocui Galaxy Note 7

Pentru fanii sistemului Android, care sunt nevoiti sa renunte la Note 7, publicatia Mashable a oferit cateva recomandari de telefoane foarte performante.

One Plus 3 este o alternativa foarte buna la Note 7. Costa numai 400 de dolari, mult mai ieftin. Specificatiile acestui model sunt similare cu Nexus, Galaxy si iPhone, dar la un pret mult mai rezonabil.

LG V20, primul smartphone lansat cu Android 7.0 Nougat preinstalat este o alta varianta. Sunetul este foarte bun, pozele sunt excelente si vine cu un sistem avansat de stabilizare a imaginii.

Galaxy S7 (Edge) reprezinta alegerea ideala daca vrei sa ramai la un Samsung. Este putin mai mic decat Note 7, dar are acelasi design frumos, cu ecran curbat.


Pixel, care urmeaza sa fie lansat in curand de Google, in variantele Pixel si Pixel XL, este o alegere inspirata. Modelul se bucura deja de recenzii favorabile pentru design si specificatii si poate fi precomandat dupa data de 13 octombrie.

Huawei P9 este si el o solutie, daca iti doresti un telefon Android performant si cu design frumos. Daca vrei un ecran mai mare, poti opta pentru varianta P9 Pus. Procesorul este Octa Core, iar camera foto principala de 12MP face poze foarte bune.

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *