Cel mai asteptat telefon din lume a fost refacut total! Cand va ajunge in mainile utilizatorilor Project Ara

Google a regandit planurile pentru smartphone-ul modular.
BBC a anuntat ca Google a modificat Project Ara, primul telefon modular. Varianta revizuita nu mai permite ca display-ul principal si procesorul sa fie scoase. Google spune ca noul design ne ofera mai mult spatiu petnru alte parti care au functii neobisnuite. Un expert spune ca aceasta modificare mareste sansele de reusita ale proiectului.

Google-Project-Ara-smartphone-modular-1151x644

„Un smartphone modular full ar fi mers impotriva fiecarui trend din industrie de a integra componente impreuna si de a crea device-uri mai mici si mai rapide. Prin punerea display-ului frontal, a procesoarelor si a functionalitatilor de baza pe placa principala si nu pe modulele ce pot fi scoase, riscurile proiectului au scazut semnificativ” spune Ian Fogg de la IHS Technology, citat de BBC.

Beneficiile proiectului – un modul poate fi un glutometru pentru persoanele care sufera de diabet, acestea putand sa monitorizeze nivelul zaharului din sange. Exista insa si variante clasice de module precum un al doilea display e-paper, camera performanta, speakere, mai mult spatiu de stocare ,etc. Seful departamentului de creatie pentru Project Ara spune ca echipa sa lucreaza deja cu Samsung, iHealth, Toshiba, Panasonic si Harman printre altii pentru module.

Telefonul modular al celor de la Google va ajunge pe piata in 2017.

 

 

 

 

12498607_1567854373525213_1340568296_n

Cele mai bune preturi le gasesti pe magazinul tau online Cloe.ro! (pentru detalii,click pe poze)

apple-ipad-air-9-7-retina-16-gb-white-5911 laptop-dell-inspiron-i5-4gb-ram-15-hd-8813 apple-iphone-6s-rose-gold-64gb-13287 ceas-dama-fossil-virginia-6688

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *