Ceasuri Casio pe Cloe.ro

Firma CASIO s-a impus in intreaga lume prin calitatea, durabilitatea si originalitatea produselor sale, principiile pe care se bazeaza fiind proiectarea atenta a produsului si implementarea tehnologiilor inovatoare. Dupa infiintarea sa in 1957, compania domnului Kashyo s-a dovedit de-a lungul timpului a fi mereu un deschizator de drumuri in microelectronica, dezvoltand „jucarii” miraculoase in domeniile calculatoarelor, ceasurilor cu quartz, instrumentelor muzicale, TV-urilor cu cristale lichide, camerelor foto digitale, telecomunicatiilor, telefoanelor mobile, dictionarelor electronice, instrumentelor muzicale, proiectoarelor, solutiilor industriale etc.
Prin dezvoltarea de tehnologii ce includ micro-antene super-sensibile, module de receptori pentru undele radio si circuite digitale controlate, CASIO a creat ceasul de mana radio-controlat care se sincronizeaza cu datele standard de timp prin intermediul undelor radio. De asemenea, CASIO a creat primul ceas din lume MultiBand 6 ce contine un modul capabil sa receptioneze undele radio de la toate cele 6 statii de transmisie raspandite in intreaga lume (Germania, Anglia, America de Nord, doua statii in Japonia si una in China).

http://www.cloe.ro/catalog/casio-238 (pentru detalii,click pe poze)

 

Auto-iluminare a cadranului cu LED
Repere si indicatoare fosforescente
Afiseaza ora pt. 29 de fuse orare (48 orase), cod oras, comutare ora de vara on/off, world time city swapping
Cronometru cu miimi de secunda (1/1000s – 100 ore); Altele: Afisare viteza (indicator de velocitate – poate fi masurata viteza medie pentru o ruta prestabilita. Se introduce distanta la inceputul cursei, apoi se apasa butonul de cronometru la finalul rutei – si va fi afisata viteza medie corespunzatoare cursei parcurse;
Timer (cronometrare inversa) – 1/1 min. – 24 ore (cu repetare automata)
5 alarme zilnice independente (4 alarme one-time si 1 alarma snooze), beep la ora fixa
Snooze (alarma repetitiva)
Afisare zi, luna si data curenta
Calendar perpetuu
Afisare ora in format 12h sau 24h
3 ani – 1 baterie

ceas-barbatesc-casio-edifice-chronograph-6569

Mecanism – quartz
Rezistenta la apa – 3 atm
Material geam – Plastic
Dimensiuni carcasa – 34 x 39 mm
Material carcasa – Alama placata ionic
Material curea/bratara – Otel Inoxidabil
Sistem inchidere – Catarama tip fluture

ceas-barbatesc-casio-retro-6576

Display: Analog
Mecanism: Quartz
Provenienta mecanism: Japonez
Rezistenta la apa: 5 atm
Indica: Ora, minute, secunde, Data, Ziua saptamanii, Afisaj 24h

ceas-barbatesc-casio-sport-6575

Potrivit doar pentru utilizarea in cadrul activitatilor de rutina ce nu implica cantitati mari de apa, ca de exemplu spalarea mainilor sau dus. Ceasul este rezistent la apa pana la 5 bar (50 metri), tineti cont ca valoarea in metri nu se refera la adancimea de scufundare ci la presiunea aerului utilizat in cursul testului de rezistenta la apa. Este contraindicat sa apasati butoanele in apa sau sa scoateti coronita ceasului.

ceas-barbatesc-casio-standard-mtp-6551

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *