Ce să NU faci niciodată dacă vrei să ai bani! Vezi pe Cloe.ro

12665894_1580856528891664_578190590_n

1. Sa Nu mânanci sau sa nu bei apă dintr-o farfurie stricată sau crăpată dacă nu vrei să fii lipsit de succes, bunăstare și prosperitate – Vesela spartă reprezinta ghinionul . Prin urmare, este mai bine să arunci blidul, dacă a apărut chiar o mică crăpătură sau i-a sărit o margine.

2. Atârnă deasupra ușii de la intrare două crenguțe de soc încrucișate dacă vrei sa nu iti treaca pragul nici o persoana rea sau vreun rau ,si ca urmare norocul iti va deveni un oaspete frecvent .

3. Dimineata ,pune piciorul drept jos cand te ridici din pat daca vrei prosperitate și noroc în tot ceea ce faci. Și nu căuta niciodată al doilea papuc, în timp ce primul este deja încălțat. Mai întâi găsește-i pe ambii, apoi încalță-te!

4. Cauta sa ai in casa o moneda Talisman a altui stat de argint .Pentru un nou inceput,asteapta inceputul unei luni si rearanjeaza mobila din casa .

5. Nu arunca niciodată un colt de paine ,chiar daca e uscata,altfel nu vei avea prosperitate in casa . Hrănește cu ramasitele păsările, animalele !
6. Dacă e nevoie sa povestești cuiva despre succesul și averea ta, bate de trei ori pe ceva de lemn și scuipă de trei ori peste umărul stâng, ca să nu-l deochi.

7. Daca ai in casa o oglinda sparta trebuie sa o stropesti cu apa si apoi sa o ingropi in pamant,pentru a scapa de ghinion.

8. Niciodată sa nu dai banii mărunți săracilor, cei primiți ca rest de la cumparat pâine sau sare – riști să cazi în sărăcie. De asemenea, nu dona ultimul mărunțiș, rămas în portmoneu !

9. Dacă dorești să ai mereu bani și să nu cunoști nevoi, niciodată nu transporta banii într-un tub, nu număra banii din pușculiță și niciodată nu pune geanta pe podea.

 

 

 

 

 

 

Cele mai bune preturi le gasesti pe magazinul tau online Cloe.ro

cloe

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *