Ce nebunie! Nokia va relansa luna aceasta celebrul telefon 3310! Care va fi pretul

Nokia pregateste lansarea a 3 telefoane la Mobile World Congress de la Barcelona.
Mobile World Congress 2017 are loc la Barcelona intre 27 februarie si 2 martie iar cei de la HMD Global, cei care au preluat brandul Nokia pentru piata de telefoane, si-au anuntat deja prezenta. Conform Venture Beat, HMD anunta 3 telefoane la eveniment: 2 smartphone-uri cu Android si un telefon clasic (feature phone).

Smartphone-urile cu Android ce vor fi prezentate vor avea denumirile Nokia 5 si Nokia 3. Primul are un display de 5.2 inch 720p, 2GB de RAM si camera de 12MP, urmand sa coste 200 de dolari. Nokia 3 o sa fie entry-level si sa aiba un pret de 150 de dolari.

In mod surprinzator, HMD Global planuieste sa lanseze o „versiune moderna” pentru celebrul Nokia 3310. Lansat initial in 2000, Nokia 3310 este unul dintre cele mai populare telefoane din toate timpurile. Despre noua versiune nu sunt cunoscute foarte multe detalii, ci doar ca va avea un pret de aproximativ 60 de dolari.
Evenimentul HMD va avea loc la MWC 2017 in data de 26 februarie. Conform informatiilor, toate telefoanele ce vor fi prezentate la conferinta de presa vor fi marketate pe Europa.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *