Ce alegeri sănătoase sa faci la raftul de produse congelate!Vezi pe Cloe.ro

Este important sa alegeti produsele care conțin bucăți întregi de carne sau fileuri, fără adaosuri de condimente.Ideal este sa nu cumparati niciodata carne sau amestec de carne special pentru burgeri sau șnițele, pentru ca nu putem fi siguri niciodată in ce priveste conținutul.


Cu totii suntem atrasi de inghetata de pe rafturile cu produse congelate desi aceasta nu este recomandata datorita zaharului si grasimilor nesanatoase .Astfel, incercati sa nu faceti exces si sa gasiti varianta cea mai naturala .
Cautati înghețatele pe bază de lapte de cocos sau cele cu 0% adaos de zahăr, care conțin doar zaharuri din fructe.
Incercati sa evitati produsele de genul :pizza,antreuri, paste congelate.


In general, pizza nu este neaparat un aliment nociv ,dar macar sunt folosite ingrediente sanatoase in procesul de coacere.In ce priveste pizza congelata , aceasta contine ingrediente congelate si sunt nesanatoase .La fel se întâmplă și în cazul celorlalte produse, care în loc să fie prăjite ,se prepară la cuptor.

Este foarte important sa verificați întotdeauna lista de ingrediente și sa nu cumparati produsele care conțin arome, amelioratori de gust, diferiți agenți de creștere sau afânare, coloranți sau substanțe cu nume complicate, de care nu ați auzit niciodată.

 

Ofertele-primaverii

Cele mai bune preturi le gasesti pe magazinul tau online Cloe.ro

(pentru detalii,click pe poze)

myprotein-afine-deshidratate-9709 myprotein-protein-pasta-9620 on-oats-whey-flapjack-9198

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *