Ce aduce nou iPhone 8? Inovatiile care schimba radical acest telefon

Noul iPhone aduce inovatii deosebite in design si functionalitate.
Potrivit Wall Street Journal, Apple a testat pana acum cel putin 10 prototipuri ale iPhone 8, telefon pregatit sa fie lansat anul viitor. Noul model este posibil sa aduca inovatii impresionante.

Unele dintre aceste prototipuri vin cu un design diferit, bazate pe ecran OLED curbat. Acest tip de ecran consuma mai putina energie si reda mai intens culorile, a scris publicatia Business Insider.

Exista o sansa ca mare parte din aceste ecrane OLED necesare noului iPhone sa fie furnizate chiar de compania rivala, Samsung, unul dintre marii producatori de ecrane de acest fel. Si compania Sharp se numara printre furnizori.

Alte inovatii multe asteptate, pe care e posibil sa le aduca iPhone 8, includ carcasa integral din sticla, incarcator wireless si ecran edge-to-edge. Practic, ecranul noului smartphone va fi mai mare si cu margini curbate, se arata intr-un raport Barclays.

La randul sau, KGI Securities a anuntat ca in 2017 ar putea fi lansate 3 versiuni de iPhone 8, dar unul singur cu ecran OLED. Astfel, anul viitor ar putea fi prezentate urmatoarele versiuni: cu ecran OLED de 5,2 inch, cu ecran TFT-LCD de 4,7 inch si cu ecran TFT-LCD de 5,5 inch.

 

tratament-pentru-par

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *