Carucioare pentru copii pe Cloe.ro

Carucior Copii 3 in 1 Joyello Amabile
AMABILE este noul carucior pentru copii convertibil creat de Joyello pentru toti parintii moderni! Este un carucior extrem de versatil cu un design practic, modern.
Acesta are un cadru de aluminiu, care ofera siguranta si confort maxim. Constructia cadrului si dimensiunile caruciorului faciliteaza plimbarea in traficul urban. Este echipat cu un dispozitiv care permite inchiderea usoara si rapida, permitand, in acelasi timp, un transport usor al acestuia datorita spatiului redus pe care il ocupa.
Landoul este captusit si are o saltea comoda, chiar mai mult vine dotat cu o copertina care poate fi folosita ca si acoperitoare pentru picioare la carucior.
Copilul poate fi asezat atat cu fata la directia de mers cat si cu fata la parinte.
Scaunul auto (scoica), aprobat pentru transportul copilului de la 0 pana la 13 kg (Grupa 0+), are cel mai bun raport intre siguranta , comfort si practicabilitate si respecta standardele europene ECE 04/44
De asemenea este inclus si o aparatoare de ploaie si o geanta comfortabila.
Cosul caruciorului este conceput cu o baza practica solida.

http://www.cloe.ro/catalog/carucioare-192~pg2

carucior-copii-3-in-1-joyello-amabile-jl-1007-albastru-14071

 

 

Carucior Copii Buggy U-Grow Swift

Centura desiguranta cu prindere in 5 puncte,
Copertina rotunda inclusa,
Cospen trucumparaturi inclus,
Roti posterioare de 11.5 cm cu frana dubla,
Rotifrontale de 11.5 cm pivotante cu sistem de fixare

carucior-copii-buggy-u-grow-swift-roz-14087

Carucioarele Cucciolo, de la Joyello, sunt un bun compromis intre design si functionalitate raspunzand nevoilor celor mai exigente.

Joyello isi prezinta gama de carucioare, eleganta, completa, usor de utilizat, lejera prin conceptie si cadrul de aluminiu, practica prin manerele ergonomice si usor de folosit. El include totusi toate accesoriile indispensabile cum ar fi cosul, pentru a transporta lucrurile bebelusului, capotina retractabila pentru a-l proteja de razele soarelui.

Pentru a oferi confort bebelusului, spatarul este prevazut cu 2 pozitii de inclinare. Pentru siguranta copilului, caruciorul este dotat cu o bara de protectie detasabila si o centura de siguranta cu prindere in 5 puncte pentru a-l tine in siguranta.

carucior-copii-joyello-cucciolo-jl-935he-alb-14067

 Carucioarele AMOREMIO, de la Joyello, sunt un bun compromis intre design si functionalitate raspunzand nevoilor celor mai exigenti.Joyello isi prezinta gama de carucioare, eleganta, completa, usor de utilizat, lejera prin conceptie si cadrul de aluminiu, practica prin manerele ergonomice si usor de folosit. El include totusi toate accesoriile indispensabile cum ar fi cosul, pentru a transporta lucrurile bebelusului, capotina retractabila pentru a-l proteja de razele soarelui, dotata cu o fereastra.carucior-copii-joyello-amoremio-alb-14059

Multumita sistemului de inchidere si deschidere a caruciorului, la DIN-AMICO parintele foloseste doar o mana pentru inchidere/deschidere. Dupa deblocarea cu un deget, se trage de curea si Din-Amico se inchide.
Caruciorul este livrat cu o husa de picioare captusita, calduroasa.
Rotile anterioare sunt fixe sau pivotante si detasabile, iar cele din spate dotate cu dispozitiv de franare foarte usor de actionat.
Spatarul este foarte confortabil avand mai multe pozitii de inclinare, putand fi inclinat pana la pozitie de somn.

carucior-copii-joyello-din-amico-3-rosu-14055

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *