Capitolul la care Android bate dispozitivele iOS! Este o grea lovitura pentru Apple

Apple a mai pierdut o runda in competitia cu dispozitivele Android.
Potrivit unui raport realizat de Blanco Technology Group despre performanta dispozitivelor mobile, Apple sta mai prost decat gadgeturile cu Android in privinta ratei de defectare.

Astfel, produsele iPad si iPhone vin cu o rata a defectarii de 62% la nivel global, in timp ce gadgeturile Android inregistreaza doar 47%, anunta publicatia Android Authority.

Dintre toate produsele care au iOS, modelul iPhone 6 are cea mai mare rata de defectare: 13%. Este urmat de iPhone 6s si iPhone 5s, fiecare cu 9 procente.

De asemenea, raportul arata ca aplicatiile de pe iPhone si iPad se blocheaza in procent de 65%, in timp ce pe dispozitivele cu Android aceasta probleme a aparut in doar 25% din cazuri.
In privinda gadgeturilor cu Android, cea mai mare rata a defectarii apare la LeEco Le 2, cu 13%, urmat de Xiaomi Redmi 3S si de Redmi Note 3, cu 9% rata de defectare.

Aplicatiile care dau cele mai multe erori pe iOS sunt Instagram, Snapchat si Facebook, iar in cazul Android cel mai prost merg IMS Service, Address Book si Google Play Services.

Studiul a fost realizat cu ajutorul datelor adunate in ultimele trei luni.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *