Camera de pe iPhone 8 se anunta fantastica! Este prima data cand Apple va lansa 3 versiuni de iPhone in acelasi timp! Cu ce vor veni

Apple o sa lanseze 2 iPhone-uri care vor avea sistem dual-camera.
Informatiile despre iPhone 8 au aparut dupa ce analistul KGI Securitie, Ming-Chi Kuo, a spus ce are de gand compania Apple, conform surselor sale din companie. De data aceasta, informatiile sunt despre camera.

Conform zvonurilor de pana acum, vor fi 3 versiuni de iPhone 8, iar doua dintre acestea vor veni cu sistem cu 2 camere cu stabilizare optica. Apple vrea sa refaca design-ul camerei tele, pentru includerea stabilizarii optice ce va ajuta la imbunatatirea calitatii imaginii.

Pentru a avea suport OIS la camera telephoto, Apple va largi ‘cercul’ acelei lentile, calibrarea urmand sa dureze mai mult si sa aiba un proces de asamblare mai complex. Redesign-ul lentilei telephoto este necesar deoarece marirea cercului imaginii va duce la o degradare a imaginii la colturi.
Kuo a spus ca Apple lucreaza la 3 telefoane pentru aniversarea a 10 ani de la primul iPhone. Va exista asadar un iPhone 8 de 4.7 inch cu display LCD, un iPhone de 5.5 inch cu display LCD si un iPhone 8 de 5.2 inch cu display OLED. Ultimele 2 variante vor avea sistemul dual-camera.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *