Bolt: un HTC 10 mai mic, fără jack de căşti

Motorola şi Apple sunt printre primele companii care au avut „curajul” să renunţe la jack-ul de 3,5mm pentru căşti de pe smartphone-uri, iar HTC calca pe urmele lor cu un nou model, derivat din HTC 10. Numele acestui dispozitiv este HTC Bolt şi a fost gasit în imagini scăpate pe internet, cu un design familiar, însă cu o serie de elemente distinctive, care nu îl lasa să fie uşor de confundat cu modelul flagship lansat în primăvară.,
Nu avem inca foarte multe detalii despre capabilităţile hardware ale lui noului smartphone HTC, singurele informaţii despre acestea au fost extrase din imaginile publicate de Evan Blass. Celebrul „leaker”, care a lansat aproape întotdeauna informaţii despre noi smartphone-uri cu multe luni înainte ca acestea să fie anunţate în mod oficial, susţine că acesta se numeşte „Bolt”, probabil un nume de cod temporar.

Imaginile arata un smartphone mai mic în dimensiuni decât HTC 10, probabil diagonala display-ului fiind de 4,7” (mai mică cu 0,5”). În partea de sus nu mai exista jack-ul audio, în timp ce în partea de jos se vede port-ul USB Type-C care o sa fie folosit pentru alimentare şi probabil pentru conectarea de căşti audio. Nu în ultimul rând, camera, care deşi păstrează poziţia centrală de pe HTC 10 şi obiectivul circular, renunţă la sistemul de focalizare laser şi adoptă o nouă poziţie pentru blitz-ul LED dual-tone.

Black friday tablete

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *